Bemutatkozik a Fuso Canter teherautó család

A korábban Mitsubishi Fuso Canter néven ismertté vált FUSO Canter készen áll a feladatra és bármilyen iparágban is használja, gyakorlatilag minden munka elvégezhető vele. FUSO több mint egy globális szereplő. A FUSO világmárka. Az 1932-ben, Japánban alapított FUSO, ma Ázsia egyik legnagyobb haszongépjármű-gyártója, amely öt kontinens több mint 170 országában van jelen, és termékportfóliója minden területre kiterjed.
Öt súlycsoport: 3,5T; 6T; 6,5T; 7,5T; 8,55T
Három fülkeváltozat: Standard, Comfort vagy Dupla fülke
Három motortípus: 135 Le, 150 Le, 175 Le
Hat tengelytáv: 2.500 mm, 2.800 mm, 3.400 mm, 3.850 mm, 4.300 mm, 4.750 mm
Visszahívást kérek
9012 Győr, Malom u. 55. 9012 Győr, Malom u. 55.

Néha többre van szükség, mint egy teherautóra

A munkája során néha többre van szükség, mint egy teherautóra - ugyanis számos kihívás adódhat: a szállítás szűk, parkoló autókkal zsúfolt utcákon keresztül vezet, vagy éppen tonnás rakományt kell vinnie, nehéz terepen, esetleg hosszú úton való szállítmányozáshoz van szükség egy erőteljes, kényelmes és megbízható munkatársra. A Canter készen áll a feladatokra és gyakorlatilag bármilyen munka elvégezhető vele. Számos felépítmény variáció. Rengeteg opció. Ez a Canter.
Elbírja a rakományt

Elbírja a rakományt

Akkor is ha nagyon nehéz

A hat tonna körüli alváz teherbírás már igazán jelent valamit. A 8,55 tonnás Canter minden gond nélkül elviszi de a közel 5 tonna alváz teherbírású 7,49 t-s is közvetlenül a sarkában van. Mindkettő rendkívül mozgékony és könnyebbek, mint a versenytársak. De a nagy teherbíró képesség nem az egyetlen előny, amelyet a Canter kínál Önnek: az alacsony felépítés megkönnyíti az autóba való be- és kiszállást, az új szabványos DUONIC® 2.0 dupla kuplungos sebességváltó pedig gyors váltást tesz lehetővé, mégpedig a vonóerő megszakítása nélkül. Továbbá a számos felépítmény fajta rendkívüli rugalmasságot biztosít Önnek. Ha az alváz csaknem 6 tonnás terhelhetősége nem lenne elég, akkor a Cantert 3,5 tonnás vontatási kapacitással is bővítheti. Mindig a következő feladat a legnehezebb? Nem a Canternek.
Kezdődhet a munka

Kezdődhet a munka

Amikor csak szükséges

Hó és jég? Nehéz terepkörülmények? Nem probléma - a Canter 4×4 nagy tapadásának köszönhetően biztosan halad terepen, téli munkák során, a városban és a meredek utakon is. Kézzel választható, áttételes összkerékhajtással. Az üzemeltetési költségek pedig szintén a földön járnak: a hatékony 3,0 literes motorral a 6,5 tonnás Canter különösen gazdaságos és megfelel az új Euro VI kibocsátási szabványnak. A közszolgálatban, valamint a kertészetben és a tereprendezésben minden évszakban különböző feladatok adódnak, azonban a Canter minden körülmények között bevethető. A legkülönbözőbb felépítmény megoldásokhoz masszív létra típusú alvázzal valamint nagy hasznos terheléssel rendelkezik. Tegye próbára.
minden manőverre kész

minden manőverre kész

Még akkor is elfér, ha szűk a hely

Kézműves vállalkozása vagy szállítmányozás miatt rendszeresen a városba kell mennie? Akkor a Canter 3,5 t pontosan megfelel a feladatra. Kategóriájának legkisebb forduló körével, illetve 1,70 m vagy 2 m fülke szélességével oda is eljuthat, ahová mások már nem. Mindeközben nem kell lemondania vezetési kényelméről sem: a fülkék tágasak, a független első kerékfelfüggesztés pedig kellemes és dinamikus vezetési élményt biztosít. Látni fogja - a Canter vezetése olyan egyszerű, mintha csak személyautó lenne. Várja a város? A Canter készen áll.
Egy canter - Számos lehetőség

Egy canter

Számos lehetőség

Öt súlycsoport, három kabintípus, három motorváltozat, hat tengelytáv, számos opcionális kiegészítő, valamint kézi vagy DUONIC® 2.0 duplakuplungos sebességváltó és opcionális összkerékhajtás - megtaláljuk az ideális Cantert szakterülete számára. Választhat 2 méter széles szimpla- vagy duplakabint a 3,5T, 6,5T, 7,49T vagy 8,55T össztömegű, vagy keskenyebb, 1,7 méter széles szimpla kabint 3,5T vagy 6,0T össztömegű Canterhez - a Canter egyedileg és kiválóan konfigurálható. A létra típusú vázon minden modellnél egy és ugyanaz a furatminta teszi a Cantert rendkívül sokoldalúvá, amely megkönnyíti a felépítmények rögzítését. A különböző opciók, például a gyárilag rendelkezésre álló váltókihajtás hidraulikus szivattyúk meghajtásához biztosítják, hogy a Canter minden felhasználási területen megállja a helyét.

A FUSO Canter a Daimler Trucks szerves része

A FUSO több mint egy globális szereplő. A FUSO világmárka. Az 1932-ben, Japánban alapított FUSO, ma Ázsia egyik legnagyobb haszongépjármű-gyártója, amely öt kontinens több mint 170 országában van jelen, és termékportfóliója minden területre kiterjed.

2004 óta a FUSO brand a Daimler AG szerves részét képezi.

A Canter-t Tramagalban, Portugáliában gyártják az európai piacok számára. Minden Canter alkatrészének több mint felét Európában gyártják.

Lap tetejére