Szerzői jogok

Általános Felhasználási Feltételek

Szerzői jogok

A www.fuso-canter.hu oldalon található képek, grafikák, hangfájlok, animációs fájlok, videofájlok és azok elrendezése a Daimer Truck AG tulajdonai, amelyek szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonvédelem alá tartoznak. A Daimler Truck AG minden jogot fenntart. A weblapon található szövegek részben a Daimler Truck AG, részben a Galgóczi Autó Kft. tulajdonát képezik. A képeket, grafikákat, hangfájlokat, animációs fájlokat, videofájlokat és szövegeket kereskedelmi célú felhasználás vagy terjesztés célból tilos másolni és megosztani. A weboldal üzemeltetője a Galgóczi Autó Kft.

Védjegyek

Eltérő jelzés hiányában a www.fuso-canter.hu internetes oldalon megjelenített valamennyi védjegy a Daimler Truck AG védjegyjogai alá tartozik, ez különösen a típusnévtáblákra, valamint a vállalati logókra és emblémákra vonatkozik. Ez alól egyedül a Galgóczi Autó Kft. logója kivétel.

Felelősség

Habár a weblapon közölt információk pontosnak tekinthetők, hibákat vagy pontatlanságokat tartalmazhatnak. Ebből kifolyólag a weblap Üzemeltetője és a szerzői jogok tulajdonosai a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállalnak.

Általános rendelkezések

Par. 1. Eltérő rendelkezés hiányában jelen weblapon található valamennyi kép, grafika, hangfájl, animációs fájl és videofájl szerzői jogi védelem alatt áll.

Par. 2. A jelen ÁFF a jelen weboldal felkeresésekor elfogadottnak tekintendő.

Par. 3. A szerzői jogok tulajdonosainak előzetes, írásos engedélye nélkül tilos a weblap egészének vagy bármely részének (szöveg, kép, grafika, hangfájl, animációs fájl és videofájl, stb.) feldolgozása, másolása, felhasználása még abban az esetben is, ha azokon módosítást hajtottak végre.

Par. 4. A weblapon található szöveg és kép, grafika, hangfájl, animációs fájl és videofájl írásos engedély nélküli feldolgozása, másolása, felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerzői jogok tulajdonosai követelhetik a jogsértés abbahagyását és káruknak a megtérítését.

Lap tetejére