DUONIC® 2.0* automata váltó

DUONIC® 2.0* automata váltó DUONIC® 2.0* automata váltó

Kiválóan variálható. Öt súlycsoport, három kabintípus, három motorváltozat, hat tengelytáv, számos opcionális, gyári kiegészítő, valamint kézi vagy DUONIC® 2.0 dupla kuplungos sebességváltó és opcionális összkerékhajtás - megtaláljuk az ideális Cantert Ön számára.

Kényelmes sebességváltás, a vonóerő megszakítása nélkül, minimális kopással. A DUONIC®* sebességváltó második, továbbfejlesztett generációja nemcsak a kényelmes vezetést és a könnyű kezelhetőséget jelenti, hanem az olyan intelligens megoldásokat is, mint a könnyebb manőverezést segítő kúszó funkció és a problémamentes hegymeneti elindulást segítő Hill Start Assist.

Alapfelszereltségként Eco Mode, Start-Stop és Hill Start Assist. Az új, alacsony karbantartási igényű, minimális kopással bíró DUONIC® 2.0 alapfelszereltségként Eco Mode, Start-Stop és Hill Start Assist funkcióval is rendelkezik. Míg a DUONIC® 2.0 mindig a megfelelő fokozatot választja ki a legalacsonyabb üzemanyag fogyasztás érdekében, az Eco Mode a korai váltásokkal további üzemanyagot takarít meg. A Canter nem csak az Euro VI-os szabványnak felel meg, hanem a szériafelszereltségként járó, üresjárati Start-Stop funkciónak köszönhetően, még hatékonyabb is. A Hegymenet Indítás Asszisztens (Hill Start Assist) akkor nyújt segítséget, amikor nehéz rakománnyal, éppen egy dombról vagy emelkedőről kell elindulnia.

Parkoló zár funkció és manuális váltási lehetőség. A DUONIC® 2.0 parkolózár funkciója biztonságos parkolást garantál a Canternek. A DUONIC® 2.0 automata váltóval arra is lehetősége van, hogy manuálisan váltson felfelé vagy lefelé, mind a hat sebességfokozaton keresztül.

Váltás teljesítményvesztés nélkül. Az új DUONIC® 2.0 duplakuplungos sebességváltó a vonóerő megszakítása nélkül biztosítja a sebességváltást. A Canter törekszik a folyamatos fejlődésre.

Tempomat. Biztosítja az állandó haladási sebesség fenntartását, illetve megakadályozza a sebességhatárok túllépését vagy az azok alá esést. A nyugodt vezetéshez, különösen hosszabb utakon. Opcionálisan rendelhető a DUONIC® 2.0 duplakuplungos sebességváltóval szerelt összes modellhez.

*A DUONIC® a Daimler AG bejegyzett védjegye

Lap tetejére